Merken

Barcode scanners

Bent u opzoek naar een barcode scanner? Bij kassaproducten.nl bent u aan het juiste adres. Wij bieden zowel draadloze als bedraade scanners van merken zoals Metapace en Artdev.

Voor het scannen van een barcode of streepjescode, heb je een draadloze barcodescanner nodig, of een bedrade barcode scanner die je hierbij helpt. Voor handscanners en mobiele scanners ben je bij kassaproducten.nl aan het goede adres. Let bij je keuze voor een  scanner vooral op het maximale scanformaat en de scanresolutie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en scan je barcodes gemakkelijk bij de kassa van je winkel, op kantoor of tijdens je evenement.

Streepjescode scanner

Kassaproducten.nl heeft een uitgebreid assortiment aan barcodelezers en handscanners van diverse merken. Barcode scanner kopen? In onze webshop vindt u zowel draadloze scanners als scanners met snoer voor het eenvoudig scannen van streepjescodes.

Hoe werkt een barcodescanner?
Streepjescodes zijn onmisbaar geworden, zowel in de winkel als in een magazijn. Barcode scanners lezen deze streepjescodes uit en verzenden de barcode naar het (kassa)systeem. Dit kan een kassa, computer of ander systeem zijn.

Welke streepjescode scanner heb ik nodig?

De meeste (hand)scanners gebruiken een laser- of CCD-techniek voor het uitlezen van barcodes. CCD-scanners hebben een rij met vele kleine led lampjes om een streepjescode te scannen. Het bereik van deze techniek is maximaal 7,5 cm. Deze handscanners worden veel in winkels gebruikt, waar dit ruim voldoende is.

Uw scanner online kopen? Kassaproducten.nl geeft advies, ook bij u op locatie.
Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte streepjescodescanner of heeft u vragen over een specifiek product? Onze specialisten adviseren u graag bij het online kopen van een barcode scanner. Voor vrijblijvend advies kunt u bij ons in de showroom de diverse barcode scanners bekijken of we komen vrijblijvend bij u op locatie voor het demonstreren van onze streepjescode scanners.

Enkele scanners uitgelicht.